זהירות! אפליקציית הפייסבוק Unfriend Alert גונבת מידע

Walla, בן סוויסה, 09.06.15

פייסבוק (ShutterStock)

בדיקה שערכה חברת אבטחת מידע גילתה שאפליקציית הרשת החברתית שאמורה להודיע לכם מי אנפרנד אתכם שומרת את שם המשתמש והסיסמה שלכם לפייסבוק באתר חיצוני ללא ידיעתכם. אם התקנתם אותה מומלץ להסירה מיד ולהחליף סיסמה

אחת הסיבות שאנשים מבלים זמן רב כל כך בפייסבוק, מעבר לבדידות וחטטנות, הן האפליקציות הרבות הזמינות ברשת החברתית, המציעות שלל משחקים וכלים שימושיים. אך כמו בהתקנת כל תוכנה, יש להיזהר בבחירת האפליקציות שאתם מאשרים להן גישה לחשבון שלכם, בעיקר כאלו שבאות במגע ישיר עם המידע הכי אישי שלכם.

Unfriend Alert היא אפליקציה תמימה למראה, שאמורה באופן רשמי פשוט ליידע אתכם בכל פעם שמישהו בפייסבוק מחליט שזה לא הוא, זה אתם, ומסיר אתכם מרשימת החברים שלו. בפועל, לפי הדיווחים, האפליקציה עשויה לסכן את המידע הפרטי ואפילו את המחשב האישי שלכם.

אם התקנתם את Unfriend Alert מומלץ להסירה, לשנות באופן מידי את פרטי הכניסה שלכם לפייסבוק, וכמובן לא להתפתות להקליק כל כך בקלות על כל אפליקציה חינמית שמתחילה אתכם באינטרנט, אם אפשר.

לכתבה

מודעות פרסומת
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: